22 Eylül 2011 Perşembe

Rengarenk Kombin

Minik kusuma hediye yagiyor :) Masallah... Esimin teyzesi almis asagidaki yazlik elbiseyi, resmini cekip yollamis. 10 gun sonra kayinvalidem gelirken getirecek ins. Cok cici bisey bu, kizimin ustunce gormek icin sabirsizlaniyorum!




 Bu da altina bizim evden kombine ettigimiz fusya ayakkabimiz



Tesekkur ederiz Emel Teyze!

19 Eylül 2011 Pazartesi

'En Son Babalar Duyar' Alisverisi

Ayakkabi sevdalisi bir anne adayi olarak zamaninda baya bi alisveris yapmistim. Simdi de ayni alisverisleri  kizim icin yapiyorum :) Dun de baba adayi is gezisindeydi, ben de cok sikilmistim evde yalniz yalniz oturmaktan. Hava sicakti, disari cikmaya usenip evden oturdugumuz yerden alisveris yaptik kizimla. Gardolabin karsisina gectik, daha onceden aldigimiz, en sevdigimiz cicilerinin altina internetten birer cift pabuc kombine ettik :) Fena mi ettik? Ama coook sekerler di miii? 
Bakin neler aldik :)

Onumuz kis, tabiki gezerken minik ayaklari usutmemek lazim. Botsuz olmaz, ama en suslusunden lutfen :) Karsinizda pullu UGG'larimis ;)



Kigmici pabuclarimiz


Pembe abiye pabuclarimiz



Fusya yazlik pabuclarimiz



Babasi toplantidan donunce soyleriz dedik artik yaptigimiz alisverisleri,eve gelince soyledik. Resimleri gosterdik, tabikii o da cok begendi. Biraz gec de olsa ogrendi ama ne demisler; 'en son babalar duyar' :)


17 Eylül 2011 Cumartesi

Bebek Cantasi / Diaper Bag

Annelerin zamanla normal canta kullanmayi birakip kocaman valiz gibi bebek cantalari ile dolastigini hep gorurdum oncelerden. Tabiki gezmeye giderken, disari cikarken lazim olabilecek her seyi alma kaygisindan dolayi, kendi zevki icin canta tasimaktan bikiyor insan bi sure sonra degil mi?
Malum bizim de annelik kurumuna resmen adim atmaya 6 haftamiz kaldi sadece. O cantalardan bi adet de ben edinmeliyim diye dusunurken carter's in bu cici cantasi cikti karsima. Icinde pek cok gozu olan, alt degistirme mati ile birlikte satilan kaliteli bi urun. Renk konusunda da evdeki pusete ve araba koltuguna uyum saglayinca hemen aliverdik. Normalde piyasa fiyati 40 dolar, ama biz kampanyali olarak 16,99 a aldik.

Artik eksiklerimiz bitti gibi bir sey. Geriye sadece minigin esyalarini yikayip, hastane cantasini hazirlamak kaldi. Haa bir de evi ve arabayi dip kose derinlemesine temizletmek... 34. haftadayim bi an once bu isleri de halletsem iyi olacak sanirim :)