15 Ocak 2011 Cumartesi

Seni Özleyeğim Waffle!

Okuldan giderken ayrılacağıma üzüleceğim şeylerden biri de campüsteki nefis waffle olacak sanırım! Yukarıda gördüğünüz resim de Canancığımın veda süprizi waffle'a ait. Bebek'teki, Ortaköy'deki wafflecıları solda sıfır bırakır inanın... Immm, nefis! evde de yapılabiliyor, ben daha önce teflon tavada denemiştim. Bi ara tarifini yazarım inş.
Evdeki son durumdan da bahsedeyim birazcık. Marketten bir sürü koli aldık, her bi şeyi sardık, sarmaladık, kolilere yerleştirdik. Bu arada toparlanırken kıyıdan köşeden o kadar çok defter,kalem,ajanda,not defteri,post-it kağıdı çıktı ki anlatamam. Resmen kırtasiye deposuna dönmüş ev yahu! Neyse bu vesileyle karşı komşunun 3 çocuğu bayram etti :)
Şimdilik bu kadar efenim..
Küçük Kız hala İstanbul'dan bildiriyor; son 12 gün!
Sevgilerimle..

5 yorum:

  1. haberin olsun sözde anavatanı Belçika'daki bile o kadar lezzetli değil:)...Fatih waffles, gel abla,gel geeeelllll,ne Yankee style ne Flaman style en güzeli burda yerli malı Fatih Waffle!!!

    YanıtlaSil
  2. fatih değil fıstık waffle o bi kere :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yazin turkiyeden gelen yegenim soruyor bana "teyze buranin waffllari nasil :) dedim ben burda bir kere yedim o da California'da.. Bu yazin Turkiye'ye gittigimde ortakoyde yedim nefisdiler. Cook ozluyorum memleketimin her yerde bircok yemek alternatiflerini :((
    kucuk kiz cok yogunsundur coook, rabbim kolayliklar versin sana...
    gelince numarami yazayim goruselim ins sk sk..

    YanıtlaSil
  4. çok sağol Esma, yoğunum ve yorgunum ama çok şükür yine de.. ben de burada şunu da özlerim bunu da özlerim diye diye gitmeden bissürü yiyorum valla:) evet, gelince görüşelim inşallah :))

    YanıtlaSil
  5. Ben Halen Tarifini Vermeni Bekliyorum :(

    YanıtlaSil

Dediniz ki;