5 Kasım 2011 Cumartesi

KAVUSTUK!

Canim kizim, guzeller guzeli yavrum ile 29 ekim gecesi (tam da beklenen tarihte) 22.30'da normal dogum ile kavustuk! 18 saat suren guzel bi dogum macerasinin sonunda; O'nu bana verdikleri an, ilk defa gogsume koyduklari an, kokusunu icime cekip, guzel yuzunu optugum an sanki benim de dunyaya bir kez daha geldigim an gibiydi!Aylardir icimde minik minik kimildayan, kimi zaman hickiran kimi zaman tekme atan, gelisini heyecanla bekledigim kizimi gorunce gozyaslarim sel oldu... Cok sukur bana bu nimeti tattiran Rabbime..



Simdilerde ise bol bol koklasip uykusuz gecelere sabahliyoruz. Her ne kadar ilk defa anne olan biri icin bakimi hayli zor gelse de bu en tatli anlarin tadini cikarmaya calisiyoruz!

Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu guzelligi yasayayi... Ve masumumu hayirlisiyla, saglikla, huzurla buyutmek nasip etsin..

Darisi diger yol gozleyen, gun sayan hamislerin basina..

Sevgilerimizle!

Anne Kucuk Kiz ve O'nun Kucucuk Yavru Kizi :)

4 yorum:

  1. Böyle bir haberle bloğunuza ve size merhaba demek ne hoş.İçim gider bebek haberlerine,salya sümük ağlarım okuyunca ve görünce.
    Allah bağışlasın,uzun,sağlıklı,mutlu ve başarılı bir ömür diliyorum yavrunuza ve size.
    Hayırlı bir evlat olsun umarım.
    Benim içinde koklar mısınız bir kere :)
    Takipteyim...

    YanıtlaSil
  2. Allah sağlıkla, huzurla ve sevdikleriyle hayırlı uzun ömürler versin minik küçücük yavru kıza:) Gözünüz aydın ve Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. ay ayyy aaaaay! bayram tebrigine geleyim demistim ama bebek ziyaretine gelmis oldum! ALlah kizini hayirli bir insan yapsin.. herkesin yardimina kosan.. yasamaktan ziyade yasatmayi seven.. vermenin zevkine varmislardan..

    Allah kolaylik versin sana da! Cenneti de aldin yani ayaklarin altina:)

    YanıtlaSil
  4. Tesekkur ederim cok sagolun.. tum dualariniza gonulden amin.. :)

    YanıtlaSil

Dediniz ki;