15 Mayıs 2009 Cuma

Ne Hafta Ama!

Ne hafta ama!

Lost'un 2 bölümlük sezon finali (süperdi), Binbir Gece dizisinin finali (çok saçmaydı), Eurovision yarışması elemeleri,(Hadise'nin bizi Arap ülkesi olarak göstermek için seçtiği dansöz kıyafeti ve de göz göre göre yaptığı lap dansı) Tamam kabul ediyorum televizyon ile epeyce vakit geçiriyorum:) bu arada okunması gereken sınav kağıtları, hazırlanmam gereken bir classroom observation'ı ve de haftasonunda gidilecek bir yurtdışı gezisi! Konuşulacak çok şey var aslında:)

Gündemimde bu haftasonu arkadaşlarla yapacağımız kısa bir Suriye gezisi var. Plan şöyle; önce uçakla Antep'e gidilecek, ordan otobüsle sınırdan Suriye Halep'e geçilecek. Sınırdan geçme lafı insanı biraz ürkütüyor yani, bu olaydan kendim dahi tırsmıyor değilim! Her neyse, ilk gün Halep, ikinci gün Şam, sonra yine Antep, sonra uçakla İstanbul... Hava da bu haftasonu36 derece olacakmış orada tahminen!!! Buradan nerdeyse 15 derece fazla, oooy oy!

Aslında içimden bir ses "ne işin var be deli kadın? Hazır 4 gün tatili bulmuşsun evde kocanla otur, kek yap, ütü yap, temizlik yap, ne yaparsan yap di mi?" diye konuşup dursa da diğer sesler de "macera kızım macera! en son ne zaman böyle bir çılgınlık yaptın, ya da hayatında hiç böyle bir şey yaptın mı?" deyip duruyor... Neyse bakalım, hayırlısı, son dakikada hava alanında bi arıza çıkarıp geri dönmezsem iyidir:) Şaka tabi, artık her şey hazır arıza çıkarırsam arkadaşlara ayıp olur:)
Hayırlısıyla dönüşte görüşürüz inşaallah!!
Gülümseyiniz...

3 yorum:

  1. Kızkardeşim de geçen yıl gitti Suriye Antep gezisine. Çok eğlenmiş çok beğenmiş. Biraz yemeklerin hijyeninden rahatsız olmuş. Otelden başka yerde pek yemek yemedik dedi. Ama müthiş güzel şeyler almıştı. Şimdiden iyi eğlenceler. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Kardeşinin eğlenmiş olmasına sevindim,umarım bizimki de iyi geçer. Paylaşımın için çok teşekkür ederim Esinciğim,gitmeden önce hijyen meselesini öğrendiğim iyi oldu! :)
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. hayırlı yolculuklar inşallah çok eglenirsin bol bol fotograf çek bende oraları çok merak ediyorum ALLAHa amanet olp

    YanıtlaSil

Dediniz ki;